خلاقیت تجاری و نوآوری سیستماتیک

چگونه از دانش تریز در خلق ایده های ناب و حل مسئله بهره بگیریم؟

خلاقیت تجاری و نوآوری سیستماتیک

چگونه از دانش تریز در خلق ایده های ناب و حل مسئله بهره بگیریم؟

خلاقیت تجاری و نوآوری سیستماتیک

سلام دوست عزیز
بنده مصطفی امانی، مدرس دانشگاه و منتور صنایع خلاق و نوآوری هستم و اینجا بصورت تخصصی و با کمک مصادیق کاربردی به شما کمک می‌کنم تا با نوآوری سیستماتیک به کمک TRIZ آشنا شوید و در حرفه و تخصص خودتان ایده‌پردازی و نوارزش‌آفرینی کنید. برای ارتباط بیشتر با بنده می‌تونید در پیج اینستاگرام khallagh_gram یا در آپارات mos_amani را فالو کنید. منتطرتونم :)

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

آخرین نظرات

  • ۲۰ اسفند ۰۲، ۱۸:۵۵ - sadr
    تشکر

نویسندگان

آلتشولر معتقد بود که هر مسئله ابداعانه متشکل از حداقل یک تضادها بین 2 عنصر مختلف میباشد. اما یک تضاد، کی و کجا بروز پیدا می کند؟ تضاد، زمانی اتفاق می افتد که ما سعی در بهبود یک ویژگی و یا پارامتر (از 39 پارامتر فنی و مهندسی) در یک سیستم فنی داشته باشیم و در عین حال موجب تضعیف یک پارامتر یا ویژگی دیگر شویم؛ مثلا اگر شتاب را زیاد کنیم نیاز به موتور بزرگتری داریم و این قیمت ماشین را افزایش داد یعنی افزایش چیزی مطلوب منجر به افزایش چیز نامطلوب میشود و یا چیز مطلوب دیگری را کاهش میدهد. آلتشولر این تضادها را تضادهای فنی نامید. 

تضاد یعنی این که دو موقعیت متضاد یا دو کیفیت متعارض باشند؛ مثلا یعنی افزایش سطح کیفیت یکی موجب کاهش سطح کیفیت دیگری  شود..

 

برای مطالعه کامل این مقاله، روی لینک روبرو کلیک کنید: "17 مقاله داغ تریزی"

مصطفی امانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی